team_image
Beyto

Fotograaf

Hey! Ik ben Beytullah, maar laten we het simpel houden: noem me gewoon Beyto. Geboren in ’88 in Heusden-Zolder. Officieel ben ik een ICT-whizzkid, maar stiekem ben ik hopeloos verliefd op fotografie.

 

Het begon allemaal in 2009. Weet je, die momenten waarop je urenlang online foto’s zit te bewonderen? Precies dat. Dus ik dacht: “Waarom niet zelf proberen?” Niet veel later vond ik mezelf terug in een fotografieclub, kletsend over sluitertijden met mensen die net zo foto-gek waren als ik.

 

En het hoogtepunt? 2010, toen ik die gekke wedstrijd “Ik luister naar Istanbul” won. Mijn foto? Nummer één in heel België! 🚀 Maar hey, ik ben nog steeds gewoon Beyto, die gast die blij wordt van een mooie zonsondergang of een spontaan lachend gezicht.

 

Dus, zin in een shoot of gewoon zin om te kletsen over de perfecte foto? Laat het me weten! 📸😉

**Mushi – De Energieke Mama & Creatieveling! 📷💃🏽**

 

Hey daar! Ik ben Mushi, beter bekend als de trotse mama van een schitterende dochter en de liefhebbende echtgenote van Beyto. Overdag breng ik mijn dagen door tussen het gekwetter en de lachjes van kleuters, want ja, ik ben een gepassioneerde kleuterjuf! Maar zodra de schoolbel rinkelt, stap ik graag in een wereld van fotografie, waarbij ik elk moment probeer vast te leggen met mijn camera. 📸

 

En als ik niet achter de camera sta of met kleuters aan het spelen ben? Dan vind je me op de dansvloer of in de sportschool. Dansen en sporten geven me de energie en vreugde die ik nodig heb in het drukke leven als jonge mama.

 

Dus, of ik nu aan het dansen ben, foto’s aan het maken, of een verhaaltje voorlees aan mijn kleuters, ik probeer elke dag te leven met passie en liefde.

 

Welkom in mijn kleurrijke wereld! 🌈❤️

team_image
Mushi

Assistent/Second Shooter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.